-

Nika Turković krajem marta u BitefArtCafe klubu

Mlada hrvatska kantautorka, Nika Turković, predstaviće se beogradskoj publici 31. marta, u BitefArtCafe klubu. Na koncertu će promovisati njen debi album, „11”, izdat za prestižnu izdavačku kuću Aquarius records.

Glavni moto dugoočekivanog albuma Nike Turković, na kojem je glavni naglasak kombinacija akustičnog zvuka i elektronskih elemenata koji su podrška emotivnom vokalu u savremenom aranžmanu nalik na globalne fenomene pop-muzike.

’11’ je presek protekle tri godine mog rasta, što emotivnog, nekog ljudskog, ali i muzičkog, pa tako poslednje tri pesme možda najviše prikazuju ono što ćete od mene moći očekivati u budućnosti. Stalno rastemo i mijenjamo se, pa sam nekako to ponosno prigrlila i odlučila sažeti u jednu celinu koju ću i sama jednog dana moći uzeti u ruke, s ponosom na ono što sam napravila. Beskrajno sam zahvalna svim ljudima koji su na njemu sa mnom radili godinama, a tu moje najveće hvala ide Ivanu Pešutu. Mojem prijatelju, producentu, muzičaru, čovjeku, koji je stajao uz mene od prvog dana i za kojeg se nadam da će još dugo. Tek smo zapravo počeli – poručila je Nika.

Ulaznice za koncert možete kupiti na prodajnim objektima Tickets-a, kao i na ovom linku.

Najnovije vesti

Izdvajamo