-

NaslovnaVestiNajave koncerataNick Garrie na Huteneni Festu u Beogradu

Nick Garrie na Huteneni Festu u Beogradu

Nick GarrieNakon četiri godine Huteneni Fest, čije se prvo izdanje rado prepričava, se vraća u Beograd! Ovoga puta publiku 19. maja u Zaokretu očekuje celodnevno druženje sa kantautorima. Na kraju programa, u 20.30h će na Spratu nastupiti legendarni Nik Geri.

„Svi vi koji volite Boba Dilana, Nila Janga, Leonarda Koena, Brusa Springstina, Nika Drejka, Donovana, Džoni Mičel ili Tima Baklija, a još uvek niste upoznati sa opusom Nika Gerija – pravac internet. Ne dozvolite da vam jedan ovako talentovan muzičar promakne zbog bilo kog razloga. Kada se jednom zaljubite u njegovu muziku, biće to ljubav koja traje godinama. Verujte mi na reč”, napisao je Vladimir Skočajić Skoča pre par godina u Politikinom Zabavniku. Ove reči su ujedno najbolja preporuka i objašnjenje zbog čega treba prisustvovati Nikovom beogradskom koncertu.

Dnevni program je besplatan – spisak izvođača biće saopšten uskoro – a za večernji koncert cena ulaznice je 600rsd u pretprodaji, 800 na ulazu. Karte će se prodavati u Zaokretu od ponedeljka 22. aprila.