-

NaslovnaVestiNajave koncerataNičim Izazvan i Mnogi Drugi u KSET-u

Ničim Izazvan i Mnogi Drugi u KSET-u

Grupa Ničim izazvan stiže 25. svibnja u zagrebački KSET, a podršku im pružaju Mnogi Drugi.

Bend Ničim izazvan formiran je u proljeće 2011. godine od strane Bojana Gluvajića (vokal i gitara) i Borisa Bakalova (vokal). Ubrzo su im se priključili Mane Gluvajić (bas gitara) i Kuga Borislav (klavijature). Kasnije su u bend došli i Nemanja Vujović (akustična gitara), Dragana Ilić (prateći vokal) i Igor Martinko (violina,truba,harmonika,gitara). Na bubnjevima možemo pronaći Marka Leđenca dok Nikola Petrović svira trombon. Čak devet članova benda i široka instrumentalna postava formiraju inteligentni pop zvuk koji je bend predstavio na svoja dosadašnja dva albuma: “Ničim izazvan” (2014) i “Odlaziš?” (2015). Oba njihova albuma su izašla za Lampshade Media (Marčelo, Hladno Pivo, S.A.R.S., Artan Lili), a bend će premijerno odsvirati pred zagrebačkom publikom i ponešto novog materijala.

Mnogi Drugi su bend iz Zagreba koji svira akustični alternativni rock. Počeci benda korijenje vuku još iz prošlog stoljeća, dok se trenutna postava formira krajem 2014. godine. Uvijek ozbiljni u svojoj neozbiljnosti, Mnogi Drugi su u nešto manje od dvije godine ušli u mnoštvo finala glazbenih natjecanja, među kojima definitivno možemo izdvojiti koncert pred Manu Chaom.

Ulaz se otvara u 20:00h, a koncert počinje u 21:00h.

Karte su u pretprodaji po cijeni od 35 kuna u Dirty Old Empireu i na blagajni KSET-a. Na dan koncerta cijena karte će iznositi 50 kuna.