fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Neno Belan proslavlja tri obljetnice u zagrebačkom Domu sportova

Neno Belan proslavlja tri obljetnice u zagrebačkom Domu sportova

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

neno-belan-110
Neno Belan i Fiumens održat će veliki samostalni koncert “Ljubav i moda – 30 godina” u subotu, 27. veljače, u zagrebačkom Domu sportova i to će biti trostruka obljetnica.  

Belan će obilježiti 30 godina karijere, 30 godina od prvog albuma Đavola i 30 godina od prvog koncerta Đavola u legendarnom Kulušiću. Za koncert pripremaju poseban program; u prvom dijelu koncerta izvodit će pjesme s prvog albuma Đavola “Ljubav i moda” (“Pričaj mi o ljubavi”, “Dok tebe ljubim”…), nakon toga uslijedit će unplugged set, da bi sve završilo s uštekanim finalom ‘na struju’ i serijom velikih hitova iz svih perioda karijere Nene Belana.

Kao i proteklih godina, Belanu i Fiumensima na koncertu će se pridružiti i posebni gosti. Prva od njih je Josipa Lisac, koja će prvi put s Nenom podijeliti pozornicu. Osim nje, nastupit će i Zorica Kondža u izvedbi zajedničkog hita “Do posljednjeg daha” te Maja Posavec s kojom će izvesti aktualni hit “Tvoj glas”. Na akustičnom dijelu koncerta pridružit će im se Mediteranski orkestar, koji će i ovoga puta na sceni brojati 17 članova, uključujući i klapu.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark te na Muzika.hr – kupovina ulaznica) i Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci po cijeni od 95 kuna, a na dan koncerta 110 kuna.