-

Neno Belan objavio goste na slavljeničkom koncertu


Neno Belan slavi 20 godina suradnje s Fiumensima, a sada je otkrio i goste. Na pozornici u Domu sportova 25. veljače Neni će se pridružiti Massimo, Maja Posavec i a cappela grupa Akvarel!

Prvo veliko ime koje je Neno najavio jest njegov veliki prijatelj i kolega Massimo Savić. Godine 2009. pjesma “Zar više nema nas?“ bila je pjesma godine, za koju su Neno i Massimo dobili Porina za najbolju vokalnu suradnju.

Maja Posavec je svoje glazbeno ime izgradila kroz grupu Detour. Iskorak u solo vode učinila je upravo zahvaljujući Neni Belanu, s kojim je otpjevala mega hit “Tvoj glas“, inače nagrađen Porinom za najbolju vokalnu suradnju. Nakon toga Maja je objavila još dva samostalna singla i najavila objavu debitantskog albuma.

Akvarel nije klasična hrvatska pop grupa. Svojim pjesmama šest pjevača iz Osijeka daju jednu posve novu dimenziju svojim višeglasjem uz beat box. Nedavno su oduševili svojom izvedbom pjesme “Ljubav“ na Zagrebačkom festivalu.

Ulaznice za koncert po cijeni od 95 kn, a na dan koncerta 125 kuna, možete potražiti u sustavu Eventima i na eventim.hr, u Dirty Old Shopu u Tratinskoj, Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1) i riječkom Dallas Music Shopu.

Najnovije vesti

Izdvajamo