-

NaslovnaVestiNajave koncerataNeno Belan i Fiumens nastupaju u Beogradu

Neno Belan i Fiumens nastupaju u Beogradu

Pevač legendarnog sastava Djavoli Neno Belan i njegov bend Fiumens u punom sastavu nastupiće uživo u beogradskom Mikser Houseu 11. marta.

Neno Belan ove godine obeležava 20 godina saradnje s Fiumensima, a koncertom će izvesti bogat repertoar. Publika može da očekuje, kao do sada, niz nezaboravnih pesama iz vremena Đavola, Belanove solo karijere, ali i hitove kojima je poslednja dve decenije Belan s Fiumensima potvrdio status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima.

Nedavno je Neno Belan objavio i novi album, na kojem su se našle pesme kojima je u posljednje vreme privukao pažnju publike, poput aktuelnog hita “Sanjaj“, dueta sa Majom Posavec “Tvoj glas“, hit singlova “Jer je pjesma dio nas“, “Anđela anđele“, “Ulicama grada (pjesma sreće)“, ali i nezaboravna izvedba “Vino noći” u duetu sa glazbenom divom Josipom Lisac, snimljena na prošlogodišnjem koncertu u Doma sportova.

Kao predrupa nastupiće beogradski sastav Psi, a koncert je najavljeno da počinje u 21 sat, do tada pročitajte kako je bilo na nedavno održanom koncertu Nena Belana i Fiumensa u zagrebačkom Domu sportova.

Istog dana, sa početkom od 16h biće upriličena i izlozba koncertnih rok fotografija Anamarije Vartabedijan – Neno Belan i Fiumens “Jer je pesma deo nas – mojih deset godina“

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara mogu se kupiti u Mikser House, prodajnim mestima Gigs Tixa i u Felix shopu.