-

NaslovnaVestiNajave koncerataNeno Belan & Fiumens u zagrebačkom Vintageu sviraju pjesme grupe Đavoli

Neno Belan & Fiumens u zagrebačkom Vintageu sviraju pjesme grupe Đavoli

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Neno Belan
Neno Belan & Fiumens će u četvrtak, 29. rujna, s početkom u 21 sat u Vintage Industrial Baru svirati pjesme legendarne grupe Đavoli. Bit će to koncertna promocija dvostrukog izdanja Đavola – „Live in Studio M & bonus: Kulušić Live“.

Neno Belan, najveći romantičar na domaćoj pop/rock sceni, autor nekih od najljepših pjesama i jedan od najcjenjenijih glazbenika na ovim prostorima, poziva sve na emotivno glazbeno putovanje u bolju prošlost. Putovanje naslovljeno, poput njegove pjesme, „Pričaj mi o ljubavi“.

Za takvu priču nema bolje od njegove glazbe koju je stvarao s danas legendarnom grupom Đavoli koju će Neno Belan & Fiumens izvesti uz pojačanje sa saxofonistom Jakšom Kriletićem-Jordesom.

Najavljeni koncert ujedno je i koncertna promocija dvostrukog izdanja koje će objaviti Croatia Records, a koje će ujedno iznijeti na vidjelo neke do sada neobjavljene live snimke legendarne grupe.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90 kn potražite u Vintage Industrialu, Kavezu (Savska 160) te u Dirty Old shop (Tratinska 18). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 110 kuna.