-

NaslovnaVestiNajave koncerataNeno Belan & Fiumens u mjesecu zaljubljenih u Domu sportova

Neno Belan & Fiumens u mjesecu zaljubljenih u Domu sportova

Neno Belan & Fiumens i iduće godine pripremaju tradicionalni koncertni spektakl u mjesecu zaljubljenih, koji će se održati u subotu, 25 veljače, u zagrebačkom Domu sportova.

Neno Belan ove godine obilježava 20 godina suradnje s Fiumensima, a koncertom će izvesti bogat ljubavni repertoar. Ovo će ujedno biti i najveći samostalni koncert u Neninoj karijeri, nakon niza rasprodanih malih Domova sportova, nekoliko dvorana Lisinski i niza drugih najprestižnijih pozornica u zemlji.

Očekuje se velika produkcija, sjajan zvuk i, kao do sada, cijeli niz nezaboravnih pjesama iz vremena Đavola, Belanove solo karijere, ali i hitovi kojima je posljednja dva desetljeća Belan s Fiumensima potvrdio status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima.

Uoči koncerta Neno Belan će objaviti i novi album, na kojem će se naći pjesme kojima je u posljednje vrijeme osvajao vrhove top lista, poput aktualnog hita „Sanjaj„, dueta sa Majom Posavec „Tvoj glas„, hit singlova „Jer je pjesma dio nas„, „Anđela anđele„, „Ulicama grada (pjesma sreće)„, ali i nezaboravna izvedba „Vino noći“ u duetu sa glazbenom divom Josipom Lisac, snimljena na prošlogodišnjem koncertu u Doma sportova.

Ulaznice za koncert su već u prodaji po ‘early bird’ cijeni od 75 kuna, do 31.12.2016. Od 1.1.2017., cijena ulaznice biti će 95 kn, a na dan koncerta 125 kuna. Potražite ih u sustavu Eventima i na eventim.hr, u Dirty Old Shopu u Tratinskoj, Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1) i riječkom Dallas Music Shopu.