-

Nemi pesnik, Keni nije mrtav, Jutro i Vikend celu noć 26. maja u Domu kulture Novi Sad

Nemi pesnik
Nemi pesnik

Bendovi Nemi pesnik, Keni nije mrtav, Jutro i Vikend celu noć nastupiće u četvrtak, 26. maja u Domu kulture Novi Sad od 21h.

Uz Jutro žurku uživaćete u hitovima bendova i izvođača sa regionalne scene, što novih tako i starih. Spremi se za pravu vrelinu kao u Akapulku, možda pronađeš ljubav u klubu, možda je počneš iz početka a možda i vidiš da je to samo pivo! U svakom slučaju spremi se za puno đuskanja koje ti možda pomogne da upoznaš ženu/muškarca od vanilije koji tebi pripada!

Sinonim harizme za bas gitarom viče „the smiths za kišu“, a na pomen sunčanog dana jednoglasno rekoše „venecijaneri“. Keni nije mrtav su moćna gitarska trojka koja poziva na ples, savršenu mešavinu ritma prošaranog emocijama sastavljenog u album „Ajmo da plešemo“

Saučesnici u pravom ritmu i odličnim stihovima, Nemi pesnik su bend koji se ne skida sa radio talasa. Petorka koja će vas pomeriti iz ose. Glasnogovornici onoga što većina oseća, a malo njih je spremno da kaže naglas.

Zaboravi na juče i na sutra, na sve probleme koji postoje, prepustiti se Weekend-u. Ako si pravi „die hard“ fan, onda je Vikend celu noć skrojen za tebe.

Ulaznice po ceni od 600 dinara dostupne su na Gigstix prodajnim mestima, kao i online. Na dan koncerta cena ulaznice će biti 800 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo