-

NaslovnaVestiNajave koncerataNektar OK Fest - Festivalski paketi

Nektar OK Fest – Festivalski paketi

Počela je prodaja festivalskih paketa za sedmi po redu Nektar OK Fest, a koji će se od 13. do 15. augusta održati na Tjentištu.

U ponudi su paketi koji podrazumijevaju boravak u nekom od smještajnih objekata na Tjentištu, prevoz, festivalsku ulaznicu, aktivnosti u okviru posjete Nacionalnom parku Sutjeska, ili uvijek željeni paket za boravak u OK kampu, omiljenom mjestu festivalske publike.

Paketi ponude za boravak na Nektar OK festu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala. Svi paketi koji se odnose na bukiranje hotelskog i apartmanskog smještaja na samoj lokaciji, bukiraju se direktno preko organizatora.

Najtraženiji paket OK kamp /35 KM/ u okviru kojeg je obezbijeđen boravak u kampu i festivalska ulaznica, može se kupiti putem prodajnih sistema kupikartu.ba i Gigstix. Za sve ljubitelje prirode, kampovanja i dobre muzike OK kamp i ove godine otvara se dan ranije, tj. 12. avgusta.

Kako je ranije i najavljeno, svi kupljeni paketi i aranžmani za festivalsko izdanje 2020. koje
nije održano, važiće i za nove datume festivala u 2021. godini. Publika kojoj novonajavljeni
datumi održavanja festivala ne odgovaraju, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici.

Neka od imena koja publiku očekuju na Tjentištu ove godine su: Bajaga i instruktori, Van Gogh, Hladno Pivo, Darko Rundek & Ekipa, Goran Bare & Majke, Brkovi, Zoster, Atheist Rap, Ritam Nereda, Marko Nastić, Mladen Tomic, Marina Karamarko i brojni drugi.

Najnovije vesti

Izdvajamo