-

Neki dobri ljudi, Tantrum, Rihter i PonTon u KC Gradu

TantrumOkupila se ekipa alternativnih muzičara sa beogradske scene i organizovala svirku u četvrtak 08.12.2022. U Kc Gradu. Bendovi koji nastupaju su: Tantrum, Rihter, PonTon i Neki dobri ljudi. 

TANTRUM je bend koji je osnovan početkom 2020. godine na vrhuncu pandemije i globalne histerije. Rešili su pobegnu u dugačke hodnike svoga duha i napravili prvi EP. Od tad tabanaju kroz svetlo i mrak prateći ritam, tražeći ljubav i odraz u ogledalu. Njihov zvuk je misteriozan, ponekad bučan, ponekad nežan, ali uvek zavodljiv.

Tantrum su: Maša Stanković (vokal, gitara), Sandra Miloševski (vokal), Stefan Savić (gitara), Vasja Stanković (bas gitara) i Veljko Đukić (bubnjevi).

PonTon je ambijentalni soundscape duo Igora Štanglickog i Marka Jevtića koji dosledno, više od decenije, gradi zvučnu mapu snolikih pejzaža kroz improvizaciju i eksperiment. Ovaj dijalog elektronike i gitare kreće se kroz maglu mističnih atmosfera i reskih slojeva buke do novootkivenih vrhova koji pozivaju na kontemplaciju i sanjarenje.

Rihter je alternativni rok bend iz Beograda, nastao u decembru 2021e godine, totalno spontano i neočekivano, a rezultat toga su četiri autorske snimljene i objavljene pesme, a uskoro nastavljaju dalje sa snimanjem drugih! Sara (bas gitara) i Demi (bubnjevi) se znaju i sviraju čitavu deceniju, a Aleksandar (gitara) i Tea (vokal) su se pre godinu dana pridružili ritam sekciji i nastao je Rihter!

Neki dobri ljudi je instrumentalna trojka koja će vas odvesti na putovanje kroz muziku od roka, bluza, metala sve do etno džeza i klasike! Svakako će biti neponovljivo.
NDLJ su Vukadin Stanišić gitara, Nikola Milošević bas i Veljko Đukić bubanj. Vukadin i Nikola sviraju zajedno još od srednjoškolskih dana u Valjevu, a u ovoj inkarnaciji podršku im pruža Veljko, svirao i svira u Hod-u, Tantrumu i raznim ispod radara bendovima i projektima.

Karte će se prodavati na ulazu u klub i biće 500 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo