fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Nastup Trickyja premešta se u Depo zbog velikog interesovanja

Nastup Trickyja premešta se u Depo zbog velikog interesovanja

trickyTrip-hop muzičar i producent Tricky održaće koncert 26. januara u prostoru Depo u Beogradu umesto u prvobitno najavljenoj sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Nastup u Depou je na samom početku turneje na kojoj će Tricky predstaviti svoj novi album “Skilled Mechanics”, koji izlazi 22. januara, a koji je najavljen singlovima “Beijing To Berlin”, na kome sarađuje sa kineskom reperkom Ivy, i “Diving Away” (odradom “Porpoise Head” benda Porno For Pyros).

Na globalnoj muzičkoj sceni Tricky se kao važno ime nametnuo pre dve decenije debi albumom “Maxinquaye”, sa koga su se izdvojili hitovi “Aftermath”, “Ponderosa”, “Overcome”, “Black Steel”.

Nakon godina stažiranja kao saradnik “Massive Attack”-a, deo “The Wild Bunch” ekipe i bristolske scene, ovo izdanje je Trickyja pretvorilo u svetsku zvezdu, a trip hop učinilo uzbudljivim novim zvukom na sceni.

Jedan je od najcenjenijih i najinovativnijih muzičara današnjice koji bez problema okreće novu stranicu u životu, a “Skilled Mechanics” projekt je njegovo novo veliko poglavlje.

“Muzika nema gospodara. Muzika je slobodna. Ja ne stvaram muziku, muzika stvara mene. Sve što imam došlo mi je preko muzike”, kaže Tricky.

Za koncert važe već kupljene ulaznice za Amerikanu, a pušten je i dodatan kontigent ulaznica po ceni od 1.800 dinara koje se mogu kupiti na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim.