-

Nakon tri godine Deca Loših Muzičara ponovo u Domu kulture NS

DLM foto: Dušan Mirković
foto: Dušan Mirković

Na samom početku leta u Dom kulture NS stiže bend Deca Loših Muzičara (DLM), publici poznat kao odličan live bend neobičnog zvuka, koji na svojim koncertima pravi atmosferu za pamćenje. Novosađani će imati priliku da se uvere u to u subotu, 24. juna.

Početkom godine najavili su novo poglavlje u radu benda kao i novi album posle više od jedne decenije, a koji bi trebao uskoro da bude objavljen. Nakon singla „Ludi pas korupcija“, bend je nastavio rad na novim pesmama a u toku prošle i ove godine imali su i nekoliko veoma zapaženih nastupa u regionu. Jedan od poslednjih bio je na banjalučkom Moto Festu gde su uprkos kiši koja je padala, napravili fantastičnu atmosferu i žurku.

Ograničen broj ulaznica po promo ceni od 1.100 dinara trenutno je u prodaji. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn. Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna pretprodajna cena biće 1.300 dinara.

Studenti ulaznice mogu kupiti po ceni od 800 dinara u centralnoj biletarnici Gigstix-a u Pariskom magazinu uz indeks ili studensku karticu.

Ulaznice su za stajanje.

Najnovije vesti

Izdvajamo