Nakon europske turneje ESC Life sviraju u Zagrebu

ESC Life
Prošle jeseni zagrebački indie rock/pop punk kvartet ESC Life odradio je turneju po jugoistočnoj Europi kao prateći bend i predgrupa legendarnom glazbeniku Grantu Hartu, a ove su se godine odlučili sami otisnuti na 12-dnevnu europsku turneju, dok će se veliko finale održati u Zagebu, 25. studenoga u Vintage Industrial Baru s gostima Remedy i (the) Better Girls.

Povod ove turneje je ujedno i proslava vinilne verzije hvaljenog prvijenca “Access All Areas” (PDV Records). Album je dostupan u digitalnom formatu na bandcamp stranici benda te na vinilu u izdanju nezavisne etikete PDV Records, a biti će dostupan i na samom koncertu.

Remedy je bend iz Graza/Beča nastao 2011. godine. Prvi full length album objavili su krajem 2014. godine na vinilu (Schall und Rauch Platten) i kaseti (Lesserlife Records). Zvuk Remedyja evolvira u mash-up noisey grungea i 90’s indie rock, zadržavajući pritom punk stav i diy filozofiju s vidljivim utjecajima bendova poput Dinosaur Jr., Pixies itd.

(The) Better Girls su inkarnacija zagrebačkog trija (The) Lesser Men. Ove će jeseni, povodom dvadesete obljetnice neuništive diskografske izbice My Room Records, objaviti istoimeni cover EP na kojem, u svojevrsnom androfeminističkom peep-showu, pokušavaju pojednostaviti kompleksnost klimaksa ženske vokalne neovisne muzike.

Upad je 25kn, a početak u 20:30h.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.