-

Najveći hitovi grupe Novi fosili 01. septembra na tvrđavi Kastel

Prava muzička senzacija stiže na tvrđavu Kastel. Najveće hitove grupe Novi fosili 01. septembra u Banjaluku donose Sanja, Marinko i Zec. Prisjetite se dobrih starih vremena uz prepoznatljive zvukove koji su obilježili nekoliko generacija!

Sanja, Marinko i Zec osiguraće vam veče za pamćenje koja će biti prožeta vječnim melodijama i nezaboravnim hitovima Novih fosila.

Malo je muzičkih imena koja su se oduprla mijeni vremena i trendova i koja su ostala omiljena kod svih generacija. Upravo takvo rijetko ime su Novi fosili koji u 2023. godini proslavljaju čak 54 godina postojanja.

Tokom godina na sceni osvojili su sve najvažnije diskografske nagrade, a vrlo su zapaženi bili i na inostranim festivalima i takmičenjima. Njihove ploče i albumi godinama su najprodavanije, a njihove pjesme postale su hitovi svih vremena: „Za dobra stara vremena“, „Da te ne volim“, „Reci mi tiho“, „Saša“, „Šuti moj dječače plavi“, „Sanja“, „Košulja plava“…

Danas, nakon više od pedeset godina od pokretanja benda, njihova je dužnost generacijama koje dolaze prenijeti svoju ostavštinu, pa Marinko Colnago, Sanja Doležal i ‘dobri duh benda’ Vladimir Kočiš Zec svojom energijom na svakom nastupu slave muziku, tradiciju i ljubav za publiku svih generacija.

Ulaznice za ovaj koncert po cijeni od 20 KM dostupne su putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Organizatori koncerta OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel ovim događajem najavljuju još jedan odličan koncertni program u gradu na Vrbasu.

Sve informacije o ovom, kao i ostalim događajima u organizaciji OK team-a, pratite na https://www.facebook.com/okmusicteam

Najnovije vesti

Izdvajamo