-

Najavljeno četvrto izdanje Live Stage-a u Sarajevu

Divlje Jagode
Četvrto izdanje Live Stage Festivala će se održati od 27. do 29. jula na platou Centra Skenderija u Sarajevu. Na ovogodišnjem izdanju će nastupiti 17 izvođača iz cijelog regiona, te gosti iz Italije.
U četvrtak, 27. jula, festival će otvoriti kultna grupa Divlje Jagode. Istu večer nastupit će Jurica Pađen & Aerodrom, te sarajevske grupe Zabranjeno Pušenje i Zračka Kontrola. Nastupi počinju od 21 sat.
U petak, 28. jula, nastupat će Van Gogh, Neno Belan, Emir & Frozen Camels, Bruhuuhu, Radno Vrijeme, dok će gosti večeri biti pobjednički bend italijanskog “Prato“ festivala. Drugu noć festivala nastupi bendova počinju od 20 sati.
Posljednju noć festivala, u subotu, 29. jula, publiku će zabavljati Električki Orgazam, S.A.R.S., Negativ, No Color, Nervni Slom, Metalni Radnici i Nindže iz Haustora.
I ove godine, zahvaljujući podršci Turističke zajednice KS (Visit Sarajevo), Ministarstvu kulture i sporta KS, Gradske uprave Grada Sarajeva, Općine Centar, te brojnih sponzora i medijskih partnera, ulaz na sve koncerte je slobodan.

Najnovije vesti

Izdvajamo