-

Najavljeni izvođači za Festival 84 na Jahorini

EXIT FreedomOrganizacioni tim iza jednog od najvećih muzičkih festivala u Evropi, EXIT, pokrenuo je organizaciju novog festivala u okviru EXIT franšize. Od 15. do 18. marta će se, na Jahorini, održati prvo izdanje „Festivala 84„.

U pitanju je nedavno pokrenut trend organizovanja festivala u zimskim uslovima, na planini. Neki od izvođača koji će nastupiti na prvoj „84-ci“ su, za sada Sigma, Asian Dub Foundation, Mahmut Orhan, Bad Copy, Van Gogh, veliki broj inostranih DJ-eva i mnogi drugi muzičari.

Celokupan program Festivala možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu. Već poznata ponuda karata za EXIT avanturu, „1 karta = 5 festivala“, trajaće, prema najavi organizatora, do 26. januara i obuhvata karte za, već poznatih, 5 EXIT-ovih festivala širom Balkana. To su: „Festival 84“ na Jahorini (BiH, 15-18. mart), „Sea Star“ u Umagu (Hrvatska, 24-27. maj), „Revolution“ u Temišvaru (Rumunija, jun 2018), matica Avanture, „EXIT“ u Novom Sadu (12-15. jul) i „Sea Dance“ u Budvi (biće najavljeno).

Najnovije vesti

Izdvajamo