fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Nagradna igra: Vodimo vas na nastupe KKN u Nišu

Nagradna igra: Vodimo vas na nastupe KKN u Nišu

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

Kanda Kodža i Nebojša i KojotKanda, Kodža i Nebojša proslaviće 25 godina rada sa dva koncerta u niškom klubu Feedback. Koncerti su zakazani za četvrtak 7. i petak 8. april, a Balkanrock vam ovom prilikom poklanja karte za oba dana.

Najbržima koji pošalju mail na redakcija@balkanrock.com delimo 2 karte za četvrtak, kao i 2 karte za petak. U mailu je pored imena i prezimena i broja telefona, bitno je da naznačite koji dan biste išli na koncert.

Kanda Kodža i Nebojša postoje od 1991. godine, a do danas su snimili sedam albuma i jedno DVD izdanje. Predstojeći koncerti u Nišu će svakako biti dobar povod za live retrospektivu najboljih numera ovog specifičnog sastava, ali i prilika da se uživo promoviše aktuelni album “Volja za noć”.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 600 dinara do četvrtka, odnosno do petka do 18 časova na sledećim lokacijama: Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza).

Neposredno pred početak koncerata, ulaznice će se prodavati na ulazu u klub od 20:30 časova,  a cena karata za oba koncerta će biti 700 dinara po večeri.