-

NaslovnaVestiNajave koncerataNagradna igra: Vodimo vas na koncert Disciplin A Kitschme u Nišu

Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Disciplin A Kitschme u Nišu

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator
Disciplin A Kitschme
Disciplin A Kitschme

Balkanrock.com vas nagrađuje 3×1 ulaznicom za nastup benda Disciplin A Kitschme na otvaranju letnje koncertne sezone u dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu.

Troje najbržih koji navedu „Za koju pesmu sa aktuelnog albuma „Opet” je Disciplin A Kitschme nedavno objavila spot?” dobija po jednu kartu za koncert ovog benda koji će biti održan u subotu, 14. maja od 21 čas u dvorištu Univerziteta (Banovini) u Nišu.

Tačne odgovore šaljite na: redakcija@balkanrock.com uz ime, prezime i kontakt telefon. Dobitnici će biti kontaktirani danas do 17 časova.

Publiku će zagrevati niški sastav Igralom, band “hilbili/afro/funk” orijentacije, koji je u poslednjih godinu dana pobrao simpatije publike i kritike nastupajući širom regiona.

Ulaznice po ceni od 800 dinara u prodaji su do subote, 14. maja do 14 časova u muzičkim radnjama: Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza). Na ulazu u dvorište Univerziteta od 20 časova karte će se prodavati po ceni od  1.000 dinara.