-

Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Bjesova u Nišu

BjesoviBalkanrock.com vas nagrađuje 3×1 ulaznicom za nastup Bjesova koji će biti održan u dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu.

Troje najbržih koji navedu „Koja pesma Bjesova je trebalo da se nađe na albumu „Bolje ti“ ali konceptualno nije odgovarala?”, dobija po jednu kartu za koncert ovog benda koji će biti održan u subotu, 28. maja od 22 časa u dvorištu Univerziteta (Banovini) u Nišu.

Tačne odgovore šaljite na: redakcija@balkanrock.com uz ime, prezime i kontakt telefon. Dobitnici će biti kontaktirani danas do 18 časova.

Cena ulaznice za samostalni nastup Bjesova u Nišu je 500 dinara u pretprodaji i one se mogu kupiti po ovoj ceni sve do petka do 19 sati i to u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje) i turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65).Na dan koncerta cena ulaznice će iznositi 600 dinara i tada će se prodavati u CD Sound music shopu i Big Staru do 14 sati, a nakon toga i na ulazu u dvorište Univerziteta od 20 sati.

Najnovije vesti

Izdvajamo