-

NaslovnaVestiNajave koncerataNađa, Jenner i Nemesis krajem meseca u Fabrici SKCNS-a

Nađa, Jenner i Nemesis krajem meseca u Fabrici SKCNS-a

Nađa

Novosadska kantautorka Nađa i beogradski bendovi Nemesis i Jenner, nastupiće u petak, 26. novembra u Fabrici SKCNS-a. Početak koncerta zakazan je za 19 časova, a cena ulaznice iznosi 500 dinara i moći će da se kupi na dan koncerta, na biletarnici Fabrike. Koncert će biti održan u skladu sa aktuelnim merama Vlade Srbije za suzbijanje korona virusa.

Nađa je etablirana autorka, producentkinja, ilustratorka i grafička dizajnerka iz Novog Sada. Do sada je objavila dva EP-a i dva singla i nastupala na svim eminentnim mestima u Beogradu, Novom Sadu i regionu. Multimedijalni talenat prenela je na ilustraciju i dizajn kojim stavlja jak pečat na svoj vizuelni identitet.

Jenner je beogradski heavy/thrash metal bend osnovan 2013. godine. Formiran kao kvartet, bend je svirao svoje originalne pesme zajedno sa obradama svojih omiljenih heavy i thrash metal bendova na raznim festivalima širom Srbije i regiona, ali zbog čestih promena postave, bend nastavlja da radi kao trio i trenutno je u procesu pisanja pesama za novi album.

Ženska death-metal petorka Nemesis dolazi iz Beograda. Nedavno su objavile novi spot za pesmu „The Scales of Fate“ kojim najavljuju svoj drugi album. Debi album „The War Is On“ objavila je izdavačka kuća Grom Records, a album je naišao je na odlične reakcije domaće i strane publike.

Najnovije vesti

Izdvajamo