-

Nadja 8. marta u KC Gradu

Prema najavi sa zvaničnih stranica benda, osmog marta će u KC Gradu nastupiti imeniti kanadski drone/doom sastav Nadja, uz podršku italijanskog industrial hop dvojca Uochi Toki i Limbo Lightning.

NADJA

Nadja je duo multiinstrumentaliste Aidana Bakera i basistkinje Lee Bakaref, aktivan od 2005. godine. Njihova muzika je opisivana kao ambijentalni doom, dreamsludge ili metalgaze, prepoznatljiv zvuk koji kombinuje atmosferske teksture shoegazea i ambijentalne/elektronske muzike sa težinom, gustinom i bukom metala, noisea i industriala. Izdali su brojne albume za mnoge različite andergraund izdavačke kuće, uključujući i sopstvenu etiketu, Broken Spine Productions. Duo je putovao i svirao po čitavom svetu – uključujući nastupe na festivalima kao što su SXSW, FIMA V, Roadburn, Donaufest, Le Guess Who, Incubate i Unsound – i delio je binu sa umetnicima kao što su Earth, OM, Khanate, Neurosis i Godflesh. Trenutno žive i rade u Berlinu.

UOCHI TOKI

Uochi Toki VR Set je magmatski ansambl izobličenih elektronskih ritmova, mračnih ambijentalnih dronova i tečnih gličeva, ispraćenih piroklastičnim živim crtežom u virtuelnoj realnosti projektovanoj na ekranu. Silazak u jezgro improvizacije, teatralna 3D animacija obojenih znakova, podzemni tok zvukova i vizuelnih prikaza. Rico i Napo, dva Uochi Tokija, doneće sa sobom VR set koji je svih ovih godina nastajao u Italiji.

LIMBO LIGHTING

Limbo Lighting je duo utemeljen na prožimanju hipnotičnih mantri i soničnih snoviđenja. Duo čine Vukašin Đelić i Marko Paunović.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1500 dinara mogu se nabaviti u KC Gradu (radno vreme: 15:00-23:00). Na dan koncerta karte će se prodavati na ulazu od 20 časova, po ceni od 1800 dinara. Za one koji žive van Beograda omogućena je rezervacija karte po redovnoj ceni od 1500 dinara na resetorbooking@gmail.com U pismu je potrebno navesti ime, prezime, broj mobilnog i količinu ulaznica.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo