-

NaslovnaVestiNajave koncerataNađa gošća Puta Volcano u Novom Sadu

Nađa gošća Puta Volcano u Novom Sadu

Mlada novosadska kantautorka Nađa (Nađa Vračarić) nastipiće kao specijalni domaćin gostima iz Grčke.

Nađa je već dobro poznato ime na domaćoj sceni pošto neumorno radi i stvara, a poseban akcenat stavlja na živu izvedbu svoje muzike i vrlo je aktivna kada je reč o koncertnim aktivnostima.
Nedavno je objavila svoj prvi EP pod nazivom Venus in Gemini i nastup 18. maja će biti odličan povod za još jednu promociju ovog zapaženog izdanja.

Zajedno sa Nađom kao specijalni gost nastupiće i novosadski muzičar Marko Čurčić koji takođe aktivno deluje na domaćoj muzičkoj sceni.

Mladi Grčki bend Puta Volcano privukao je pažnju fanova širom sveta posebno nakon objavljivanja novog albuma „Harmony Of Spheres“ koji je dobio fenomenalne kritike kako štampe tako i publike. Predvođeni izuzetno kvalitetnim i harizmatičnim vokalom Lune Stoner bend znalački i sa pravim šmekom kombinuje grunge stoner zvuk u kome možete otkriti desert psychadelic primese. U goste nam dolaze i Purple Dino, bend koji svoj zvuk temelji na čistom tvrdokornom rock n roll duhu u koji dodaju razne originalne ideje i rešenja te samim tim kreiraju izuzetno originalan i autentičan zvuk. Bend će na koncertu promovisati svoj drugi studijski album „And Now What!?“

Ulaznice za koncert u pretprodaji po ceni od 400 dinara u CD šopu Mungos i prodajnoj mreži Gigstix-a.