fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Na INmusic festival stižu i Frank Turner & The Sleeping Souls

Na INmusic festival stižu i Frank Turner & The Sleeping Souls

Frank Turner
Frank Turner, punk trubadur i jedan od najuspešnijih britanskih izvođača protekle decenije, s novim albumom i u pratnji benda The Sleeping Souls stiže na INmusic festival #14.

Frank Turner je svoju karijeru započeo kao vokal post-hardcore benda Million Dead, a uticaj punk korena se oseti i u njegovim novijim pesmama uprkos tome što danas preferira akustičnu gitaru. Turner je u maju ove godine objavio sedmi studijski album “Be More Kind” na kojem otkriva svoju ličnu i političku stranu, a njegove pesme su u isto vreme intimne i univerzalne.

Folk/punk majstor iz Engleske inače je jednostavan, druželjubiv čovek, a ono po čemu je najviše poznat su energični koncerti koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. U svemu ga prati i bend The Sleeping Souls koji čine Ben Lloyd, Tarrant Anderson, Matt Nasir i Nigel Powell. Turner je miljenik festivalske publike širom sveta, a dašak svoje sjajne energije ponovo će doneti i na pozornicu INmusica.

Frank Turner and The Sleeping Souls pridružuje se ranije najavljenim izvođačima The Cure, Foals, LP i Kurt Vile & the Violators. INmusic festival#14 održaće se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. juna 2019. godine.