Muza Dejvida Linča promoviše novi album u Beogradu

Zvezda najnovijeg Twin Peaks serijala i muza Davida Lincha, talenovana muzičarka, glumica i model, Chrysta Bell, dolazi u Beograd, sa svojim bendom, u okviru aktuelne jesenje turneje na kojoj promoviše novi album „We Dissolve“.

U Twin Peaks-u, Bellova se pojavljuje kao FBI agentica Temi Preston (Tammy Preston). Ipak Chrysta Bell je takođe i talentovana muzičarka, a kritičar časopisa NME opisao njen poslednji album slikovito: “Kao da Lana Del Rej peva pesma Serža Gejnsbura.”

Njena muzika spada u žanr opisan kao “dreamy pop”, a na njenom novom albumu, prisutan je i jak uticaj bristolske scene i sastava poput Massive Attack i Portishead.

Posle dve ploče koje je snimila s Linchom, ovoga puta sarađuje sa Johnom Perishom, koji stoji iza briljantnih albuma PJ Harvey i sastava Sparklehorse i Giant Sand i shodno tome, ima znatno eklektičniji zvuk nego ranije. Pored zanosne Bell, koja peva i svira gitaru, a čjii nastup Dejvid Linč opisuje rečima “Ona izgleda i peva kao san, san koji se ostvaruje”…, bend čine i Christopher Smart (bas gitara i vokal), Hanson Cole (gitara) i Jayson Altman (bubnjevi).

Chrysta Bel će sa svojim bendom nastupiti u Kulturnom centru Grad, u četvrtak, 30. novembra, od 21 sat, u okviru muzičkog dela Paralel festivala.

Ograničena količina karta, po specijalnoj ceni od 800 dinara, je u pretprodaji na svim Eventim mestima.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde