fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Muse doleću "dronovima" u Beč

Muse doleću “dronovima” u Beč

muse-drones
U okviru svog sedmog studijskog albuma “Drones, koji je objavljen 5. juna prošle godine britanski rok bend Muse predstaviće ga na evropskoj turneji.

Pred kraj svoje svetske turneje, u maju i junu, Muse će svirati u zemljama koje su nama “relativno blizu”, poput Italije, Nemačke i Češke, kao i Austrije, gde će se koncert u gradskoj areni Beča održati 9. maja.

Otpočevši turneju u svojoj domovini, ovaj neumorni trio je u toku prethodne godine svirao na mnogobrojnim festivalima i dešavanjima širom Evrope i Severne Amerike, planirajući svoj završni koncert 14. juna u Helsinkiju.

Iako jedan od slabije ocenjenih albuma od strane naše redakcije u toku prošle godine, “Drones” je dobio različite kritike, pohvale i komentare od mnogobrojnih muzičkih časopisa i kritičara širom sveta, prvenstveno iz Engleske i SAD-a. U odnosu na njihova dva prošla albuma, na kojima su se oprobali i u elektonskoj muzici, bend se ovde više posvetio rok zvucima bez eksperimentisanja sa ostalim žanrovima. U svakom slučaju, ovaj diskutabilan album koji je čak bio nominovan i za Gremi nagradu, bio je motiv i povod ove turneje duge više od godinu dana. Mada, i pored novog albuma i pesama koje promovišu na ovoj turneji, bend će takođe svirati i neke starije, dobro poznate hitove.

Za više informacija o datumima nastupa, kao i onlajn kupovini karata možete posetiti oficijalnu stranicu benda.