-

Multietnička Atrakcija donosi zvuke heavy truck rokenrola u AKC Fuzz

Multietnička AtrakcijaBeogradski bend Multietnička Atrakcija dolazi u subotu, 24. septembra u AKC Fuzz uz lokalnu podršku niškog sastava Mokri Jazz. Početak svirke je zakazan za 22h, dok će ulaz biti 300 dinara.

Multietnička Atrakcija je legendarni beogradski duo koji svira najekskluzivniji mogući heavy truck rokenrol. Svoj prvi, istoimeni album objavili su još 2010. godine. Bend je za više od decenije postojanja održao stotine koncerata kao i nastupa na velikim regionalnim festivalima. Koncertno su i dalje aktivni a svoju publiku često iznenađuju novim singlovima. Privode kraju snimanje i izdavanje novog albuma. Trenutnu postavu čine Osman Ahmed i Andrija Babović.

Mokri Jazz je autorski rock bend iz Niša. Učesnici su Nifesta, Gradištanske gitarijade na Dunavu, Nisville jazz festivala i pobednici Balkan rock festivala 2018. Ovaj put će prestaviti svoje hitove “Mediteran” i “Crni brat\Drina Blues” koji su dotupni na YouTube kanalu benda.
Mokri Jazz su: Pero Ševo – vokal/gitara, Milutin Živković bass/prateći vokal, Aleksandar Maksimović Maxa – gitara i Miodrag Nedeljković na bubnjevima.

Najnovije vesti

Izdvajamo