-

MUD Factory ispraća 2018. godinu sa dva svoja festivala

Mud Factory završava poslednje pripreme za snimanje albuma koje počinje u januaru 2019. godine u Beogradu. Ovaj vranjski bend je odlučio da isprati 2018. godinu u kojoj je završio svoj prvi LP album i svirao na Exit festivalu, sa dve nešto manje svirke za najveće fanove i prijatelje benda.

U subotu 22. decembra, Vranjanci će imati prilike da budu deo Factory fest-a u kafe baru „The Riff“. Samo nedelju dana nakon toga, dobru žurku Fabrika blata će pokušati da ponovi u pančevačkoj Jazbini29. decembra.

Gosti festivala u Vranju će biti makedonski bend Sybil, dok će u Pančevu društvo Mud Factory-ju praviti beogradski Stvor i Nula. Karte za vranjsko izdanje festivala su već u pretprodaji u Riff-u po ceni od samo 100 dinara, i bitno je napomenuti da je broj karata ograničen, pa bend poziva sve zainteresovane da na vreme obezbede svoju kartu.

U Pančevu, vrata kluba se otvaraju od 21:00 i tada će svi imati priliku da kupe svoju kartu. Zbog specifičnosti prostora i ovde će broj karata biti ograničen. Moguće su rezervacije putem poruke na zvaničnoj Facebook stranici benda.

Posetioci oba izdanja Factory Fest-a će imati retku priliku da u okviru istog koncerta od Mud Factory-ja čuju kombinaciju prva 2 EP-a i novih, još neizdatih pesama, i da posvedoče vremenski nešto dužem repertoaru. Duži repertoar će zahtevati i više energije kako od benda, tako i od publike, pa bend očekuje da obe svirke budu intimnije i energičnije nego inače, i veoma se raduju da pokažu da su spremni za nove izazove koje im 2019. godina donosi. Takođe, bend ponosno najavljuje i nove goste festivala, koji će zagrejati publiku na najbolji mogući način.

Najnovije vesti

Izdvajamo