-

Mortal Kombat priprema 12. izdanje Antievrovizije na Beogradskom sajmu

Grupa Mortal Kombat će 21. maja održati još jedan veliki Antievrovizijski koncert. Tradicionalnu godišnju manfestaciju bend priprema već 12. put za više hiljada posetilaca i upriličiće je na otvorenom – u atrijumu Beogradskog sajma.

„Prošle godine nismo održali Antievroviziju zbog svih problema i neizvesnosti koje su pogodile organizaciju velikih koncerata, ali sada je vreme da pojačamo glamur na maksimum! Vraćamo se na Beogradski sajam!“, poručuju iz benda.

Gosti na 12. Antievrovizijskom koncertu biće Goatmare & the Hellspades, Scordisci i gosti iznenađenja.

Još uvek je u prodaji promotivni kontigent ulaznica po ceni od 800 dinara, dok će u poslednjoj nedelji pretprodaje ulaznice koštati 1.000 dinara. Prodajna mesta su Felix Shop (T.C. Sremska, I sprat, Beograd), tickets.rs i Ticket Vision prodajna mreža širom Srbije.

Pripremajući se za veliki beogradski koncert, Mortal Kombat je objavio i spot za novu pesmu „Alkohol“: „Krajnje je vreme bilo da posle godinu dana i Vas i nas obradujemo novom pesmom. Taman je i takva da može dobro da zagreje za predstojeće koncerte.“

Tradicionalno najveći beogradski nastup, 12. Antievrovizija, održaće se 21. maja sa početkom u 19h u atrijumu Beogradskog sajma, a posle toga Mortal Kombat kreće na letnju festivalsku turneju:

27. maj – Banja Luka, Moto fest,
2. jul – Kragujevac, Arsenal fest,
23. jul – Pula, Hornets moto skup,
30. jul – Vladičin Han, Overload fest,
6. avgust – Apatin, Deer & Beer fest,
11. avgust – Rajevo selo, Pannonian rock festival.

Najnovije vesti

Izdvajamo