-

Mortal Kombat najavljuje najveći novosadski koncert do sada u Hali 2

Mortal Kombat
Mortal Kombat, foto: Marko Ristić

Otkako su ovladali velikom scenom pre više od 10 godina, grupa Mortal Kombat sve pažljivije pristupa samostalnim koncertima. Najveći godišnji spektakl je tradicionalna Antievrovizija koju organizuju svakog proleća u Beogradu, ali sada pred sebe postavljaju novi cilj – najveći samostalni novosadski koncert do sada. Susret sa publikom u Novom Sadu zakazali su za 22. oktobar u Hali 2 Novosadskog sajma.

„Nakon uspešnog Antievrovizijskog koncerta koji se održao na Beogradskom sajmu, rešili smo da napravimo još jedan samostalni koncert, ovog puta na Novosadskom sajmu, u Hali 2. To će ujedno biti naš najveći samostalni koncert u Novom Sadu“, objašnjava bend.

Hala 2 Novosadskog sajma je za kratko vreme postala glavno mesto susreta Novosađana, svojevrsni kulturni centar koji produkcijskim kapacitetima omogućava izvođačima da za svoju publiku prirede spektakl u svakom smislu te reči, pa je za grupu Mortal Kombat to bio sasvim dovoljan izazov da publici u ovom gradu priredi šou kojim će ispisati važnu stranicu u svojoj koncertnoj biografiji.

Na novosadskom koncertu 22. oktobra grupi Mortal Kombat će se pridružiti Bolesna štenad i Iskaz.

Ulaznice po aktuelnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su na više prodajnih mesta: Shamrock Bar Novi Sad, Cigla & Krigla Beograd, Gigstix prodajna mreža, kao i preko interneta.

Najnovije vesti

Izdvajamo