-

NaslovnaVestiNajave koncerataMortal Kombat i Antievrovizijski koncert u Beogradu

Mortal Kombat i Antievrovizijski koncert u Beogradu

Mortal Kombat
Foto: Vladimir Marković

Grupa Mortal Kombat nikada nije pristajala na kompromise – Antievrovizije mora biti.

Strpljivo su čekali trenutak za nastavak tradicije duge 11 godina – novi datum Antievrovizijskog koncerta je 27. jun u atrijumu Beogradskog sajma.

,,Nismo želeli da se zavučemo u neki mali prostor za svirkice i da na taj način ziceraški odradimo ovogodišnju Antievroviziju. Nastavljamo hrabro, tako što ćemo napraviti koncert sa visokom produkcijom, za veliki broj ljudi, a ti druže koji čitaš ovo, kupi kartu što pre i nemoj da se stiskaš za lovu jer znamo da si dobio 100 evra od države”, direktan je, kao i uvek, Miloš Kričković Kriki, frontmen Kombata.

U subotu, 27. juna, sa početkom u 19h, Antievrovizijski koncert desiće se u atrijumu Beogradskog sajma i biće to prvi veliki koncert na otvorenom ove sezone. Organizatori strogo vode računa o sprovođenju svih propisanih mera, zato je upravo plato pred Beogradskim sajmom najpogodnije mesto za šou koji je Mortal Kombat već osmislio do tančina. Za sada otkrivaju jedan detalj: gosti 11. Antievrovizije biće irski (a domaći) pank-rok bend Cassidy’s Brewery.

Ulaznice kupljene pre vanrednog stanja važe i za 27. jun, a u prodaji je i novi kontigent antievrovizijskih ulaznica dostupnih
– na Ticket Vision prodajnim mestima,
– putem sajta tickets.rs,
– kao i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i
– pabu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44).

Promotivna cena je i dalje 600 dinara, ali će progresivno rasti kako se koncert bude bližio.

Najnovije vesti

Izdvajamo