Modern Delusion prije Protomartyr u Tvornici kulture

Foto: Duško Damjanović
Foto: Duško Damjanović

Zagrebački synthpunk trio Modern Delusion nastupit će prije američkog post punk banda Protomartyr u Tvornici kulture u utorak, 19. travnja.

Zvuk benda Modern Delusion možemo opisati kao spoj postpunka i synthpunka s poprilično mračnim i atmosferičnim odmakom u stilu Urinals, Devo, Joy Division, te od novijih Lost Sounds, Reatards, a čuje se i puno utjecaja ex-yu punka, primjerice Mrtvi Kanal i Paraf u kasnijoj postpunk fazi. U kratkih godinu i nešto dana postojanja bend je objavio vinilni single EP (2014.), kazetno izdanje ”Wasteland” (2014), te vinilni LP ”Days Of Us ” (2015) za domaći neovisni label Doomtown Records, te francuski label Crapoulet Records. Modern Delusion imaju iza sebe već dvije europske turneje, a prepoznao ih je i najpoznatiji te najutjecajniji američki punk magazin Maximum Rocknroll koji je objavio ekskluzivni intervju s bandom.

Riječ je o novom bendu Gorana Lautara uz kojeg vežemo nekoliko važnih garage punk bendova iz bližnje prošlosti koji su obilježili regionalnu scenu zadnjih godina, a to su The Babies, Welcomin’ Committee In Flames, Dykemann Family. Modern Delusion trenutno promovira spomenuti željno očekivani novi LP ”Days Of Us”, a njihovu kombinaciju garažnog punk rocka podebljanog synthovima možemo vidjeti u Tvornici kulture.

Ulaznice su u pretprodaji po 55 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 70 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop te www.entrio.hr

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.