-

NaslovnaVestiNajave koncerataMočvara i Žedno uho dovode Wolf Parade u Zagreb

Močvara i Žedno uho dovode Wolf Parade u Zagreb

Po drugi puta, nakon nastupa u Teatru &TD 2010. godine, Wolf Parade dolazi u Zagreb. Povratak na scenu nakon višegodišnje pauze dovodi ih u Močvaru 6. listopada.

U listopadu prošle godine, sedam godina nakon prethodnog, Wolf Parade su izdali četvrti album naslova Cry Cry Cry. Objavljen je za Sub Pop Records s kojom bend radi od samih početaka i sjajnog albuma prvijenca “Apologies to the Queen Mary” objavljenog u rujnu 2005., albuma koji se danas smatra jednim od najvažnijih i najutjecajnijih indie rock izdanja prošlog desetljeća. Uslijedili su “At Mount Zoomer” 2008. godine, te “Expo 86” kojem je prethodila i velika europska turneja u sklopu koje su 2010. Wolf Parade po prvi put zasvirali u Zagrebu. Poznato je da prijateljstvo Zagreba i dvojice autora i lidera Wolf Paradea Dana Boecknera i Spencera Kruga datira još od prije prave afirmacije ove grupe; Spencer je Zagreb prvi put posjetio još u proljeće 2005. kad je sa svojim Frog Eyes zasvirao kao potpora Danu Bejaru i njegovoj grupi Destroyer, da bi tijekom 2008. i 2009. obojica zasvirali u Zagrebu, Spencer sa Sunset Rubdown, a Dan s Handsome Furs.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 kuna u prodaju kreću 26.1. u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13), te se po toj cijeni mogu se kupiti do 11.2. Nakon tog datuma cijena će im biti 80 kuna, na samom ulazu koštat će 100 kuna, a ulaznice će biti dostupne i preko njihovih web shopova.

Pratiti ih možete na web stranici i društvenim mrežama:
http://www.wolfparade.com
https://www.facebook.com/WolfParadeMusic
https://www.instagram.com/wolfparade/