fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Mnogi Drugi prije Drvoreda u Tvornici kulture

Mnogi Drugi prije Drvoreda u Tvornici kulture

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Mnogi Drugi
Balkankan ekipa Drvored sprema se na najveći koncert karijere u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak, 1. travnja, a kao predgrupa nastupit će Mnogi Drugi.

Drvored je izabrao predgrupu za koju smatraju da nosi novu energiju na sceni koju trebate čuti uživo. Bend Mnogi Drugi zagrebački su alternativni rockeri koji su prošle godine pobijedili na natječaju “Zasviraj sa Žujom” i osvojili nastup na InMusic Festivalu. U međuvremenu izbacili su prvi singl “Upeklo je” s nadolazećeg albuma kojeg marljivo pripremaju već duže vrijeme. Bend miješa različite žanrove u svoju zvučnu sliku uz zanimljive tekstove i idealno će zagrijati atmosferu za balkankan feštu.

Ususret svom najvećem nastupu Drvored je objavio novi spot i singl za pjesmu “Baš sam sretan”. Dugogodišnji prijatelj, snimatelj i producent Marin Nekić uvodi gledatelja u osebujan kontekst surove stvarnosti, donekle u kontrastu s tekstom ljubavne pjesme koja govori o nježnosti i privrženosti, te se gleda kao kratki film pun emocija. Video je u potpunosti sniman i produciran u Brazilu gdje autor trenutno živi i radi.

Zagrebački bend Drvored izdao je svoj prvi album “Arhelino” u rujnu prošle godine, da bi zatim rasprodali mali pogon zagrebačke Tvornice kulture na promociji albuma, te završili godinu nastupima na “Balkankan turneji”.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture su 30 kuna u pretprodaji, na dan koncerta 40 kuna. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop, www.entrio.hr