-

Milky Chance u zagrebačkoj Tvornici kulture

Potvrđeno je: popularni dvojac Milky Chance najpoznatiji po hitovima „Stolen Dance“ i „Down By The River“ napokon u Hrvatskoj

Nakon višegodišnje turneje diljem svijeta te nastupa na poznatim festivalima poput Coachelle, Lollapalooze, Reading, Leeds i Exit festivala, popularni dvojac Milky Chance 27. veljače stiže u zagrebačku Tvornicu kulture.

Milky Chance njemački je dvojac kojeg čine Clemens Rehbein, pjevač i gitarist, te DJ i producent Philipp Dausch. Prepoznatljivi su po jedinstvenom zvuku inspiriranom sa svih glazbenih strana. U osnovi su im elektronski ritmovi vješto pomiješani s utjecajima reggaea i R&B-a, začinjeni zaraznom melodijom. Sami vokal i tekstovi pjesama s druge strane vuku na folk, a glazbenici za svoje uzore često spominju Boba Marleya, Raya Charlesa i Johna Frusciantea.

Nakon svjetskog uspjeha s prvijencem, ove godine vraćaju se s novim album „Blossom“ koji proširuje poznati „Milky Chance zvuk“ i predstavlja bend na vrhuncu kreativnog stvaralaštva, a s kojim ujedno i dolaze u Zagreb u sklopu aktualne europske turneje.

Broj ulaznica je limitiran, a moguće ih je kupiti od petka, 16. rujna 2017. godine u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.
Prvih 100 ulaznica bit će dostupno po cijeni od 129 kuna sve do 30. rujna ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena ulaznica iznositi149 kn.

Najnovije vesti

Izdvajamo