-

Mile Kekin uskoro u bašti kluba Fest u Zemunu

Mile Kekin Dom omladine BeogradPoznati hrvatski muzičar Mile Kekin ponovo u Zemunu. Mileta i njegovu sjajnu ekipu slušaćemo 21. jula od 20h u bašti kluba Fest.

Mile Kekin nedavno je predstavio svoj novi album „Nježno đonom„. Kekinov prvi solo album nakon šest godina dočekan je sa oduševljenjem od strane publike i kritike. Sadrži 12 novih pesama koje odaju utisak mešavine rock, punk i pop zvuka.

Dugoočekivan i najavljivan, album „Nježno đonom“ zamišljen je kao skup pesama uz koje čovek može da zapeva, zapleše, nasmeje se ali i da se zamisli nad samim sobom. Nastao u periodu od 2020. do 2023. godine koje su ceo svet obeležile pandemijom, skoro dvogodišnjom sviračkom pauzom, pa i potresima, privatnim, poslovnim i bukvalnim, Mile album opisuje kao poletnijiji, optimističniji i vrckaviji od vremena u kojem je nastao. Baš u inat svemu tome, sve pesme pršte životnom energijom i humorom.

Novi album Mile je najpre najavio pesmom „Mala“ za koju je objavljena i istoimena slikovnica koju je

velemajstorski naslikao Tomislav Torjanac. Nakon toga usledio je „Ratnik svjetla“, pa paralelno s albumom i lyric video za „Guvernal“ a nedavno je sa albuma „Nježno đonom“ izdvojen i singl „Zubić vila“, koja, iako razdragana i aranžmanski razigrana, sa sobom nosi snažnu društvenu poruku. „Najzabavnija je to apokaliptična pesma ikad napisana, a mogli bismo je opisati kao lekovito blesavu kompoziciju o vremenu u kojem je moguće da se Donald Trump i Forrest Gump nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera“. „Zubić vila“ je pesma koja je posebna po mnogočemu, a najviše po tome što se po prvi put na velikom ekranu u jednoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin.

 Album „Nježno đonom“ Mile Kekin promovisaće uživo u Zemunu 21. jula u bašti kluba Fest.  

 Ulaznice po ceni od 1500 RSD u prodaji su u klubu Fest i online na Gigstix.com: https://new.gigstix.com/…/mile-kekin-beograd-21-jul-2023/.

Najnovije vesti

Izdvajamo