-

NaslovnaVestiNajave koncerataMile Kekin s bendom stiže u Vintage Industrial

Mile Kekin s bendom stiže u Vintage Industrial

Mile Kekin Dom omladine Beograd

Nakon prošlogodišnje promocije albuma „Kuća bez krova“, Mile Kekin s bendom se vraća u Vintage Industrial, učetvrtak 09. travnja. Uz sve nove hit stvari „Reno“,“Atlas“, „Takav par“,“Atlantida“ i „Samo moja“, saznajte spremaju li i nešto novo. Mile je uvijek gušt za gledati.

„Ljude zbunjuje kad skačeš iz jedne fioke u drugu, ali svaki čovek, pa i mi muzikanti, ima potrebu da izađe iz ustaljenih šema. Osim toga u bendu se radi uvek o kompromisu ukusa a ovde je sve bilo po mome. Na kući bez krova sam jako pazio da budem dosledan prvobitnoj ideji da napravim američki široki album ulice i naravno da zvuči drugačije od Hladnog piva, inače ne bi imao smisla. Tematski i lirski je drugačiji, manje je bijesan i pjesme su više nekako pomirljivo-ljubavnog karaktera nego hladnopivovske“, kaže Mile.

Iako je bend nazvao svojim imenom, uz njega sviraju Danko Krznarić na gitari, sintu, klaviru i Hammondu, Marko Bregant na steel gitari, Andrija Lazo na harmonici, Matko Gaće za bubnjevima i Neven Jurić za bas gitarom.

Ulaznice za koncertu u Vintageu iznose 40 kn u pretprodaji, odnosno 90 kn na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Grif & VIB (Savska 160) te online putem Entrio sustava.

Najnovije vesti

Izdvajamo