-

NaslovnaVestiNajave koncerataMikri Maus & Bvana Herbalajzer overavaju Božidarac za vikend

Mikri Maus & Bvana Herbalajzer overavaju Božidarac za vikend

Poznati beogradski dvojac Mikri Maus & Bvana Herbalajzer spreman je da razdrma mase ljudi koje se uveliko spremaju za najnoviji nastup, legendi beogradske hip – hop scene. Domaćin njihovog koncerta ovoga puta je Božidarac, Beograd na žurci koja je zakazana za subotu 23. mart od 20 h.

Aktuelni u poslednje vreme po albumu kojim Mikri & Bvana promovišu svoj rad pod nazivom „Ko me to tamo peva“ izdat 2018. godine (sadrži 18 pesama na albumu sa mnogo gostujućih hiphopera kao Smoke Mardeljano, Eufrat Kurajber, Bigru i Paja Kratak [jednu stvar uradili zajedno]… Bauk Skvad, DJ Mrki i SKIZ), uz spot sa pojavom velikog broja poznatih lica domaće muzičke scene, snimljen za pesmu „Anti hepi“, što je ujedno prvi singl sa albuma. Takođe, dvojac čiji protekli album „50 evra mić (nije loše nego povoljno)“ izdat 2012. godine (album sadrži 15 pesama, uz gostujuće hiphopere Eutfrat Kurajbera i Ajs Nigrutina [jednu stvar uradili i zajdeno]); album i sam veoma aktuelan, pa je dobra prilika da subotnji nastup u Božidarcu bude rekapitulacija urađenog. Svakako da i predviđeno izvođenje repertoara koji je u opusu Prti Bee Gee ide u prilog. Tako, celokupna priča dovodi do mišljenja o dosta materijala koji je bilo red izvesti pred javnost novim koncertom. A kada su Mikri & Bvana pred nama na sceni, ne sumnjamo u vrhunsku žurku.

Dobar provod kao deo nastavka priče o nasilju, drogama i seksu koji naš crnuhomorni dvojac ističu u sam prvi plan domaće scene hip – hop muzike odlična je prilika za sve ljubitelje dobre zabave.

Mesta na kojima se mogu naći karte u pretprodaji su Felix Shop (TC Sremska), kao i Božidarac Café, cena je 500 dinara. Na ulazu cena karata biće 700 dinara.