-

Metallica u regionu tokom turneje 2018. godine

U okviru velike svetske turneje WorldWired 2017/2018. Metallica će od septembra 2017. do maja 2018. godine svirati po Evropi a najbliže nama biće u Budimpešti početkom aprila 2018. godine.

Koncert u Budimpešti Metallica će održati u Papp László Budapest areni, 5. aprila 2018. godine a prodaja karata počinje od 24. marta putem LiveNation servisa.

Prema objavi na zvaničnom sajtu benda,evropski deo turneje počinje 4. septembra nastupom u Amsterdamu (prateći preraspoređeni nastup u Kopenhagenu). Metallica će turnejom obuhvatiti skoro sve krajeve starog kontinenta, od Lisabona do Helsinkija, od Osla do Budimpešte i dalje.

Na sajtu benda Metallica takođe se navodi da je lista evropske turneje kompletirana i da u skorije vreme neće biti dodat nijedan novi nastup u ovom delu sveta.

Kao i na turneji u Severnoj Americi, svi koji budu kupili kartu za neki od nastupa u Evropi, moći će da izaberu između standardnog fizičkog i standardnog digitalnog izdanja albuma Hardwired…To Self-Destruct (2016). Detalji o preuzimanju besplatnog primerka albuma biće dostavljani putem mejla kupcu nakon izvršene kupovine karte.

Najnovije vesti

Izdvajamo