-

Metal veče u Elektropioniru

U subotu, 26. avgusta u beogradskom klubu Elektropionir održaće se koncert četiri mlada metal sastava, Moloch, Unchained, Takedown i Chemical Tomb.

Unchained je beogradski bend, čiji je temelj baziran na tvrdoj podlozi heavy i thrash metala, što dokazuje i demo pesma koju su pustili u javnost putem Youtube-a prošle godine pod nazivom “Pray For Destroyer“. Unchained će svirati i obrade bendova kao što su Metallica, Megadeth, Manowar, Judas Priest i mnogih drugih, kao i još autorskih pesama.

Takedown je beogradski progressive metal bend, širokog spektra žanrova koje upotrebljuju u svojoj muzici (thrash, groove, melodic death…). Njihov zvuk je zasnovan je na mnogim uzorima počevši od legendarnih thrash metal bendova iz 80-ih kao što su Metallica, Megadeth, Kreator i mnogi drugi. Ovakvim uticajima bend će izneti kako obrade nekih od napomenutih velikana tako i svoj autorski materijal.

Moloch je beogradski black metal bend. Muzika benda se zasniva na kombinaciji first wave zvuka bendova kao što su Hellhammer i Bathory sa kombinacijom melodic black metal zvuka poput Dissection- a. No ipak bend ima klasičan srpski black metal prizvuk koji neguju bendovi kao sto su Kozeljnik, The Stone i drugi. Bend će na svirci izneti kako autorske tako i obrade njima najznačajnijih bendova.

Chemical Tomb je specijalni gost događaja. Bend su oformili Igor Kuzmanović i Dimitrije Čuturilo, leti 2016. godine, sa namerom da sviraju crossover/thrash metal, sa uticajima crust panka. Sastoji se pretežno od autorskih pesama.

Karte se prodaju po ceni od 200 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo