fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Metal srijeda u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

Metal srijeda u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

Decomposing Entity1
U srijedu, 2. ožujka, organizacijska ekipa Good Vibrations u zagrebačkom Vintage Industrial Baru priprema pravu metal poslasticu za sve štovatelje metala u kojoj će zvučni zid probijati Decomposing Entity, E.N.D., Hesperian Death Horse i Muka.


Decomposing Entity je zagrebački death metal trojac koji je sredinom prošle godine izdao dugo očekivani full length prvijenac “So It Begins“. Album je izašao za švedski Perennity Records te je dobio niz odličnih kritika i komentara. Iza sebe imaju hrpu odrađenih koncerata i festivala diljem Europe i regije, stajali su na stageu rame uz rame velikim bendovima poput Decapitated, Behemoth, Destruction, Suffocation, Horna, Wizard, Entombed, a već su jednom prije dvije godine i svirali na GV-u.

E.N.D. u Vintage i na Good Vibrations stiže po drugi put nakon odličnog nastupa prije više od godine dana. Ova zadarska groove/thrash/experimental metal trojka osnovana je sad već davne 1996. godine, a od nedavno su se ustalili u lineupu Alen Babin (gitara, vokal), Davor Babin (bubnjevi), Daniel Juković (bass). Posljednji album “Demonic8” objavili su krajem prošle godine, a do sada su nastupali na festivalima poput Brutal Assaulta, Metalcampa i Metalfesta te su dijelili stage sa Testamentom, Malignant Toumorom, Xentrixom itd.

Hesperian Death Horse je post-metal/sludge/ambient bend osnovan 2012. godine. Momci iza sebe imaju hvaljen album “Mrtav“, izdan za američku kuću „Play The Assasin Records“ i zamišljen kao dio trilogije čiji ostatak tek očekujemo, a početkom 2014. godine su izdali “The Electric Wizard” split EP.

Muka je relativno novi black/death metal bend okupljen 2012. godine, sastavljen od članova bendova Drama (gitara i bass), Duskburn (gitara), ex Avicularia (bubnjevi) te Boro u ulozi vokala/tekstopisca. EP “Svi šute” već je neko vrijeme vani, a ako niste siti muke, doći ćete na svoje u Vintageu.

Ulaznice su 20 kn u pretprodaji i 30 kn na ulazu, a u pretprodaji ih možete nabaviti u Dirty Old Shopu u Zagrebu, Tratinska 18.