-

Messer Chups za kraj godine u Beogradu

Messer Chups BAD MUSIC Boogaloo KC Grad BeogradPoslednji BAD MUSIC FOR BAD PEOPLE koncert u Beogradu ove godine održaće jedna od najvećih svetskih atrakcija surfa Messer Chups.

Ovaj ruski rokenrol eksperiment koji predvodi gitarista Oleg Gutarkin inspiraciju crpi mahom iz B filmova i trash horror estetike u izokrenutoj simbiozi sa pin-up kulturom. Tome najbolje svedoči Guitarkinov izbor basistkinje, a na toj poziciji je moderna verzija Betty Page – Svetlana Nagaeva, popularna “Zombierella”.

Messer Chups postoje više od dvadeset godina, a objavili su preko 20 albuma za surf, garage i indie etikete širom sveta. Takođe, jedan su od retkih ako ne i jedini ruski rok bend koji je imao par američkih turneja, te nastupao na festivalima u SAD. Evropska publika još bolje poznaje ovaj trio obzirom da su kontinent prešli uzduž i popreko više od 15 puta, a u par navrata svirali su i u regionu.

Za one bez predstave o čemu se radi stručnjaci preporučuju da se zamisli bend koji svira uz nemu verziju kultnog filma Russa Meyera Faster Pussycat Kill! Kill!

Messer Chups sviraju u petak, 23. decembra u Antishopu Elektropioniru. Koncert počinje tačno u 20:00, a vrata kluba biće otvorena za posetioce od 19:00.

Ulaznice su u pretprodaji po sledećim etapama: do 22. decembra 1500 din i na dan koncerta 2000 din.Pretprodaja:Pub Brod i Dnevni Chillton

Najnovije vesti

Izdvajamo