-

Memorijalno-humanitarni koncert „Jovanovo sunce“ u Nišu

Hazel PozitivNI Niš
Hazel

U čast Jovana Veselinovića, u utorak, 17. avgusta održaće se Memorijalno-humanitarni koncert „Jovanovo sunce“ u dvorištu Univerziteta u Nišu, u organizaciji udruženja Štek House i benda Hazel.

U znak sećanja na svog prijatelja i kolegu Jovana, na memorijalno-humanitarnom koncertu nastupaju niški bendovi Hazel, Dexter, Gora, Voodoo i beogradski sastav Lisilo.

Događaj se organizuje u čast Jovana Veselinovića, mladog Nišlije čije beživotno telo je, nakon četiri dana potrage, pronađeno na gradilištu u ulici Branka Krsmanovića u Nišu.

Jovan je bio mlad momak pun snova i želja, umetnička duša,  maturant niške umetničke škole i bubnjar u niškom bendu Hazel. Sa bendom je osvajao brojne nagrade i svoj grad uvek predstavljao u najlepšem mogućem svetlu na festivalima u Srbiji i regionu.

Koncert počinje u 19 časova a ulaznica se neće naplaćivati već će svi koji budu želeli da posete koncert, moći da, prema svojim mogućnostima, doniraju novac u kutiji na ulazu u dvorište Univerziteta.

Sav prikupljeni novac biće uplaćen banci Dobročinstva za lečenje dvogodišnje Taše Vučković iz Žitorađa kojoj je hitno potrebna operacija tumora zadnje lobanjske jame.

Zbog poštovanja epidemioloških mera, broj posetilaca biče ograničen na 500 ljudi.

Najnovije vesti

Izdvajamo