-

Melanholija Njujorka na Krku – Uskoro Interpol u Hrvatskoj!

Interpol, ikone indie rocka i post-punk revivala s početka 2000-ih, nastupiće u organizaciji Connected Agency i Honeycomb 19. jula 2023. u klubu Diamond na ostrvu Krk u Hrvatskoj.

Baš kao na početku svoje karijere, Interpol su još uvek daleko od ekscesa na sceni i u studiju – lakonski, pulsirajući instrumentalni delovi i aranžmani, neopterećeni specijalnim efektima, bodu pravo u srce, a lirika, nabijena dobrom dozom psaihodelije, cilja pravo u glavu. Ove pesme ostavljaju slušaocu mnogo prostora za refleksiju i maštu. Ovo je slučaj kada je crna – boja nade.

Na koncertu će biti izvedene ne samo sveže numere, ali i zlatni standard sa svih albuma, tako da se cenitelji ranog rada benda, i novopečeni fanovi sigurno neće pokačiti.

Karte će biti u prodaji od srede, 24. maja, u 12 časova.

U okviru evropskog dela turneje, bend će takođe nastupiti u Yunak Park-Centru u Sofiji, 21. juna.

Da podsetimo, bend, koji čine Paul Banks, Daniel Kessler i Sam Fogarino, je u julu prošle godine izdao svoj sedmi studijski album, The Other Side of Make Believe, koji je, prikupio mnoge pozitivnih odziva, ali i novi projekat Interpolations, u kojem učestvuje pet afirmisanih izvođača, koji remiksuju i reinterpretiraju pesme sa albuma.

Najnovije vesti

Izdvajamo