Mayales za završnicu festivala Ljeto u MSU 2018.


Zagrebački sastav Mayales koji ove godine slavi 25. obljetnicu karijere nastupit će na krovu Muzeja suvremene umjetnosti, kao bend zatvaranja festivala Ljeto u MSU 2018.

Nakon što je njihov zadnji album „Simbol za sunce” proglašen jednim od najboljih u 2017. godini (a za isti su dobili i nagradu Porin za rock album godine), Mayalesi ostvaruju uspješnu demonstraciju i uživo. Najnoviji izazov je nastup na krovu Muzeja suvremene umjetnosti u subotu, 14. srpnja.

“Neću reći ništa novo kad vam kažem da je svakom domaćem glazbeniku poseban izazov i čast nastupiti na kultnom krovu MSUa u Zagrebu. Sretni smo što se taj veliki ljetni koncert nadovezuje na dugačku seriju sjajnih nastupa koje smo odsvirali duž čitave Hrvatske – što znači da ćemo na Krov stići uvježbani i ‘nabrijani’. Naša publika zna da za svaki veliki koncert Mayalesa pripremimo neku novost i iznenađenje. Svakako možete očekivati novosti u set listi i, naravno, goste, sve ostalo vidjet će te 14.7.. Naoružajte se kabanicama i dobrom voljom, sve ostalo prepustite Mayalesu i MSU-u” – izjavio je frontman benda Petar Beluhan.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2018. možete kupiti putem sustava EVENTIM te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice je 85 kn.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.