Mayales za završnicu festivala Ljeto u MSU 2018.


Zagrebački sastav Mayales koji ove godine slavi 25. obljetnicu karijere nastupit će na krovu Muzeja suvremene umjetnosti, kao bend zatvaranja festivala Ljeto u MSU 2018.

Nakon što je njihov zadnji album „Simbol za sunce” proglašen jednim od najboljih u 2017. godini (a za isti su dobili i nagradu Porin za rock album godine), Mayalesi ostvaruju uspješnu demonstraciju i uživo. Najnoviji izazov je nastup na krovu Muzeja suvremene umjetnosti u subotu, 14. srpnja.

“Neću reći ništa novo kad vam kažem da je svakom domaćem glazbeniku poseban izazov i čast nastupiti na kultnom krovu MSUa u Zagrebu. Sretni smo što se taj veliki ljetni koncert nadovezuje na dugačku seriju sjajnih nastupa koje smo odsvirali duž čitave Hrvatske – što znači da ćemo na Krov stići uvježbani i ‘nabrijani’. Naša publika zna da za svaki veliki koncert Mayalesa pripremimo neku novost i iznenađenje. Svakako možete očekivati novosti u set listi i, naravno, goste, sve ostalo vidjet će te 14.7.. Naoružajte se kabanicama i dobrom voljom, sve ostalo prepustite Mayalesu i MSU-u” – izjavio je frontman benda Petar Beluhan.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2018. možete kupiti putem sustava EVENTIM te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice je 85 kn.