-

NaslovnaVestiNajave koncerataMassimo Savić septembra na Tašmajdanu i Paliću

Massimo Savić septembra na Tašmajdanu i Paliću

Masiimo Savić Sava Centar Beograd

Massimo Savić održaće 18. septembra koncert na Tašmajdanu od 21 čas, a 20. septembra nastupiće na Letnjoj sceni Palić.

“Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, tu imam puno prijatelja. Moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije. Dođite da slavimo muziku, ljubav i najljepše emocije. Garntujem vam da ćemo dati sve od sebe jer želimo da ljudi odu sa koncerta zadovoljni i ispunjeni. “ izjavio je Massimo povodom predstojećeg nastupa.

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina. “Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima.

Ulaznice za tašmajdanski koncert, kao i za koncert na Paliću, možete nabaviti u sistemu Tickets .

Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije koje važe za sve festivale (ulazak uz sertifikat o vakcinaciji, negativni PCR ili antigenski test).

Najnovije vesti

Izdvajamo