-

NaslovnaVestiNajave koncerataMassimo održava koncert uživo i online

Massimo održava koncert uživo i online

foto: Marina Pešić

Massimo će 10. decembra u dvorani Lisinski održati ekskluzivni koncert za 500 gledalaca, koji će se istovremeno održavati i virtuelno.

U prodaju su puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show biće dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički da prisustvuju koncertu. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svetlo i drugih stručnjaka, pobrinuće se da publika kod kuće iskusi kompletan doživljaj koncerta i virtuelno.

U petak 13. novembra u prodaju je pušten ograničen kontingent od samo 500 sedećih ulaznica sa kojima gledaoci mogu prisustvovati spektaklu u Lisinskom. Nedelju dana kasnije, u prodaju su puštene i ulaznice za virtuelni koncert. Virtuelne ulaznice omogućiće svima onima koji neće moći da dođu u Lisinski, da provedu nezaboravno veče u vlastitom aranžmanu. U pidžami, večernjoj toaleti, sa porodicom ili kućnim ljubimcem, svi obožavatelji Massima i dobre muzike dobiće jedinstveni pristup ovom spektaklu.

I za goste u dvorani a i za one virtuelne, Massimo priprema iznenađenja. Jedno od njih će biti i to da će se među prvim kupcima virtuelnih ulaznica izabrati njih desetoro koji će se nakon nastupa virtuelno družiti s Massimom u backstageu i koji će moći da mu prenesu svoje utiske o koncertu.

Ulaznice za fizički i virtuelni koncert su dostupne preko servisa Entrio, a ulaznice za sedeća mesta u dvorani mogu se kupiti i na blagajni koncertne dvorane Lisinski.

Najnovije vesti

Izdvajamo