-

Maskenbal u duhu Noći veštica na Zappa barci

Raskid 13
Raskid 13, foto: Srđan Čolaković

Bendovi Raskid 13 i Dirty Secret nastupaju na Halloween maskenbalu u četvrtak, 27. oktobra na Zappa barci.

Pored bendova Raskid 13 i Dirty Secret, nastupiće i DJ Vukashi i DJ Flacwav, momci koji prave haos na „Fešti“ u KST-u zajedno sa njihovim specijalnim gostom i prijateljem DJ Rodeom.

Poželjno je da posetioci budu maskirani jer će najbolje maske biti nagrađene, što uključuje izbor za miss i mistera Halloween-a.

Karte se u pretprodaji mogu nabaviti u Zappa baru po ceni od 400 dinara, a biće dostupne i na dan žurke na ulazu za 500 dinara.

Dirty Secret je hard rock bend nastao u avgustu 2021. godine u Beogradu. Nakon uspešne humanitarne svirke za Iliju i nastupa u Beogradu i Tuzli, bend nastavlja uzlaznom putanjom i dolazi na Zappa barku gde će prirediti show za pamćenje. U skorijoj budućnosti je planirano izbacivanje prvih singlova i spotova.

Raskid13 su punk rock bend iz Pančeva nastao 2015. godine kao projekat koji je okupio prijatelje različitih muzičkih, ali sličnih društvenih interesovanja kao što su stvaranje pozitivne energije kroz muziku i muzičku izvedbu. Većina njih potiču iz različitih bendova i muzičkih žanrova što je samo doprinelo jedinstvenom zvuku, promovišući optimizam na satiričan i pozitivan način. Raskid13 je uz obilje koncerata kako u Srbiji, tako i u inostranstvu stekao mnoštvo prijatelja koji su podržali rad benda naročito u vidu poziva na zajedničke nastupe. „Svrha ovog benda nije omalovažavanje emocija ili slamanje srca, vec iskljucivo humor. Raskid13 je bend koji izaziva srecu u vašim srcima.“

Vukashi i Flacwav upoznali su se na KSTovoj DJ Radionici. Uvidevši da vole da slušaju i puštaju istu muziku, brzo su se zgotivili i, pokazavši svoje veštine, dobili svoje veče u KSTu. Svoju prvu „Feshtu“ priredili su krajem avgusta i stvorili neviđenu atmosferu uz muziku koju svi vole da slušaju. Puštaju na četvrtoj velikoj KSTovoj brucošijadi, a drugu Feshtu priređuju 26. oktobra. Njihov specijalni gost Rodeo je Vuletov prijatelj koji je zajedno sa njim uplivao u muzičke vode i već nekoliko godina vežba svoje veštine.

Najnovije vesti

Izdvajamo