-

Mars Red Sky premijerno u Beogradu

Psihodelični stoner rok mars redbend Mars Red Sky iz Bordoa (Francuska) koji je pažnju na sebe skrenuo istoimenim debitantskim izdanjem iz 2011. godine nastupiće u sredu, 6. juna, u beogradskom klubu Dorćol Platz (Dobračina 59b) sa početkom u 21 čas.

Mars Red Sky je francuski stoner rok bend oformljen 2007. godine u Bordou. Debitantskim istoimenim izdanjem iz 2011. godine, snimljenim u španskoj pustinji Bardenas, postigli su ogroman uspeh koji im je doneo pozivnice za nastupe na najvećim festivalskim pozornicama. Tokom narednih godina bili su predgrupa bendovima kao što su Kyuss Lives!, Dinosaur Jr., Sleep, Killing Joke, a svirali su i na festivalima Hellfest, Eurockéennes de Belfort, Roadburn, Sziget, SXSW i drugim.

Ulaznice se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 600 dinara na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, Zbornica, Dorćol Platz i u FELIX Shopu. Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 800 dinara, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 1000 dinara.