Marko Louis nastupa u Zagrebu

Marko Louis Banovina Niš
Regionalno poznati glazbenik Marko Louis priprema veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici 29. studenog. Riječ je o njegovom prvom koncertnom predstavljanju u Zagrebu na kojem će promovirati novi album “Euridika” koji uskoro izlazi i u Hrvatskoj u izdanju Lampshade Media/Dallas Records.

Objavi albuma prethodio je izlazak novog singla i spota “Kad je noć“. Koncert u Zagrebu dio je regionalne turneje imena “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja će obuhvatiti i ostale regionalne centre: Beograd, Sarajevo i Ljubljanu te će biti jedinstvena prilika za uživanje u glazbenom talentu Marka Louisa.

Marko Stojanović Louis diplomirao je perkusije na Münchenskom konzervatoriju te snimanje i dizajn zvuka na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Bio je član soul benda MaraQya s kojim je objavio dva studijska albuma. Svoj prvi solo album „Shine On Me“, u potpunosti snimljen na engleskom jeziku, objavio je 2015. godine. Uspješni album afirmirao je Marka kao solo umjetnika, a 2017. godine objavio je svoj drugi studijski album „Beskraj“ za izdavačku kuću Lampshade Media. Album je privukao veliku pozornost jer predstavlja jedinstvenu kombinaciju suvremenog soula i world muzike s primjesama popa, jazza, funka i reggea. Na albumu gostuju glazbenici iz cijeloga svijeta među kojima su Vasil Hadžimanov, Vlatko Stefanovski, Bobo (Bugarska), Adnan Šaran (Bosna i Hercegovina), Božo Vrećo (Bosna i Hercegovina), Tanu Saxena (Indija) i Layth SidiQ (Armenija/SAD).

Ulaznice po promotivnoj “Early bird” cijeni od 55 kuna mogu se naći u prodaji do 12. studenog na svim prodajnim mjestima Ticketshopa.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.